Introductie

Wij zijn Frank & Chantal, een stel veertigers uit het zuiden van Nederland. We zijn behoorlijk reislustig en hebben in ons leven al best wat van de wereld gezien. Duitsland, België, Luxemburg, Frankrijk, Italië, Oostenrijk, Spanje, Griekenland, Turkije, Egypte, Finland, Zweden, Amerika, Jamaica…..been there & done that. In een aantal van deze landen gingen we zelfs een groot aantal keren op vakantie. Zo zijn we meer dan 20 keer in Spanje geweest en hebben we alle costa’s gezien. We deden twee keer een nijlcruise en verbleven in prachtige resorts aan de Rode Zee. We gingen al 12 keer naar Las Vegas maar hebben ook Amerikaanse steden gezien zoals New York, Philadelphia, San Antonio, Denver, Minneapolis, Salem en Portland.

We proberen maximaal te genieten van het leven en eerlijk gezegd lukt ons dat vrij aardig. We houden van warme, zonnige bestemmingen maar ook echte winterse kou vinden we heerlijk. We kunnen intens genieten van de drukte en veelzijdigheid van grote (wereld)steden maar waarderen de stilte en pracht van de natuur minstens net zo zeer. Kortom: wij zijn niet snel verveeld!

Op deze site delen wij onze verhalen over ons tweede thuis: Zweden. Een schitterend land met vriendelijke mensen, mooie tradities, adembenemende natuur, wilde beesten, karakteristieke huizen en een schitterende kustlijn. Alles wat we maar enigszins de moeite waard vinden om te vertellen delen we met jullie op deze site. We hopen dat het in de smaak valt dus……….enjoy!

IMG_5565

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: