Het weekend is daar

Een week geleden werden we helaas geïnformeerd over het overlijden van de peettante van Frank (de zus van de vader van Frank). De peettante van Frank was al een tijdje ziek echter was de verwachting niet dat zij op korte termijn zou sterven. Door een ongeluk in huis is haar situatie echter snel verslechterd en is zij plotseling overleden tijdens ons verblijf in Zweden. De vader en moeder van Frank wilden uiteraard snel terug naar Nederland om afscheid te nemen en om te ondersteunen bij het organiseren van de uitvaart. De plechtigheid zal aanstaande woensdag (16 augustus) plaatsvinden om 13.00 uur. Frank en Chantal besluiten in Zweden te blijven en gewoon op woensdag terug te vliegen. De verwachtte aankomsttijd op Eindhoven Airport is 12.00 uur en aangezien de uitvaart plaatsvindt in Eindhoven moet het net lukken om op er op tijd bij te zijn.

Om 04.30 uur gaat de wekker. Tijd om op te staan en de ouders van Frank naar Stockholm Arlanda te brengen. Na wat telefoontjes en e-mail verkeer is het gelukt om voor hen een vervroegde terugvlucht naar Nederland te organiseren. De vlucht vertrekt om 13.05 uur (met KLM) dus om 05.30 uur rijden we weg van huis zodat we ruim voldoende tijd hebben voor de rit. Het is wederom schitterend weer met een strak blauwe lucht. Chantal gaat na afscheid te hebben genomen van de ouders van Frank nog even terug naar bed. Tijdens de rit naar Stockholm wordt er weer het nodige wild gespot: vlak buiten het dorp observeert een vos onze auto in alle rust vanuit de berm wanneer we voorbij rijden. Ook zien we een groot aantal kraanvogels, een paar reeën en een eland. De rit op en neer naar Stockholm is zo’n 1000 kilometer. Inclusief de stoptijd op het vliegveld en de pauzes onderweg duurt het tot 15.45 uur totdat Frank weer thuis is…………volledig gesloopt.

Tijdens de afwezigheid van Frank gaat Chantal en onze vrienden uit Nederland verder met het schilderwerk aan de garage. Ook worden een aantal rotspartijen in de tuin zichtbaar gemaakt door grote hoeveelheden mos van de rotsblokken af te halen. Daarna worden de rotsblokken met een handveger verder schoongeveegd zodat ze mooi in het zicht komen. Een resultaat waar wij wel erg blij mee zijn.

Nadat Frank terug is van het vliegveld gaan de dames nog even naar de supermarkt. Vanavond gaan we lekker bbq-en met een borrel erbij. We hebben niet de energie om nog meer te doen dan we vandaag gedaan hebben. Even wat rust…….morgen maar weer verder.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: