Het klusteam is compleet

De afgelopen dagen hebben we, tussen alle werkzaamheden door, onze vrienden die met de camper onderweg zijn naar Zweden op de hoogte gehouden van onze vorderingen. Afgelopen vrijdagmiddag zijn zij thuis met de camper vertrokken voor een “ritje” van zo’n 2100 kilometer. Onderweg hebben ze op een paar campings overnacht en we verwachten dat ze vandaag rond het middaguur bij ons aankomen.

Vandaag gaan we aan de slag op de bovenverdieping. Na een paar nachten op een matras op de grond te hebben geslapen hebben we wel behoefte aan een comfortabel bed. Het tweepersoons bed waar de ouders van Frank de afgelopen nachten op sliepen moet uit elkaar gehaald worden en in de andere kamer op de bovenverdieping opnieuw opgebouwd worden. Op de grootste slaapkamer op de bovenverdieping gaan we vandaag de slaapkamer van Ikea opbouwen zodat we vanavond in ons nieuwe bed kunnen slapen.

We zijn ongeveer een uurtje bezig wanneer er een berichtje van onze vrienden binnenkomt. Ze hebben zich vanmorgen verslapen en moeten nog ruim 600 kilometer rijden. Ze zullen er naar verwachting ergens vanavond pas zijn. Chantal gelooft er eerlijk gezegd helemaal niets van, zij vermoed dat we voor de gek worden gehouden. Om 16.00 uur krijgen we een foto per whatsapp binnen. Het is een foto van het scherm van hun navigatiesysteem wat aangeeft dat ze nog 12 kilometer te gaan hebben. Zie je wel!! Gelukkig is het ene tweepersoons bed inmiddels verplaatst naar de andere kamer en het nieuwe bed opgebouwd dus we gaan snel naar beneden om hun op de oprit op te wachten. Al met al zijn we al heel tevreden met het resultaat op de bovenverdieping…..

Onze vrienden zijn gearriveerd en zoals we al eerder vertelden hebben zij nog de nodige spullen vanuit Nederland voor ons meegenomen. Een flinke hoeveelheid drank, een bosmaaier, waterkannen (voor als onze waterbron droog mocht komen te staan), huishoudelijke artikelen, broodrooster, slowcooker, enz. Dus eerst maar even de camper uitladen. Deze spullen zijn allemaal de camper in gegaan:

De drank staat koud en de spullen zijn opgeruimd. Tijd om op de rem te gaan staan en de bbq aan te steken. We zijn nu eindelijk compleet, eerst maar eens een avondje gezellig samen eten, drinken en bijpraten.

Na een dag vooral binnen in het huis aan het werk te zijn geweest genieten we van de bbq met een paar stevige borrels. ’s Avonds rond 23.00 uur is iedereen doodop en gaan we slapen. Morgen in de tuin aan de slag en de buitengevel van het huis voor de tweede keer schilderen……

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: